Miksologia jest sztuką, a niektórzy nawet twierdzą, że nauką. Oczywiście, umiejętności barmana są bardzo ważne, ale naszym zdaniem dużo ważniejsze jest zaopatrzenie samego baru.
Posiadając stare koniaki, szlachetne armagniaki, whisky słodowe czy najlepsze roczniki wina podnosimy prestiż nie tylko baru, ale również całej restauracji. Dobrze dobrane produkty to również gwarancja stworzenia dowolnego drinka, z najlepszych składników, zapewniających niepowtarzalny smak.
Marzeniem, byłoby posiadanie wszelkich trunków dostępnych na rynku polskim. Zdajemy sobie jednak sprawę, że dysponujecie Państwo ograniczonym budżetem i miejscem na półkach barowych.
Posiadamy szczegółową wiedzę na temat rynku polskiego, znamy większych i mniejszych importerów oraz ich oferty. Co jednak najistotniejsze orientujemy się w gustach i preferencjach konsumentów. Dlatego też wybieramy takie trunki, aby na półkach Państwa baru pojawiły się pozycje najbardziej rozpoznawalne i cenione przez stałych bywalców, jak również, żeby prawdziwy koneser mógł odkryć na nich coś wyjątkowego.
Jako firma całkowicie niezależna, a jednocześnie doskonale znająca warunki panujące na polskim rynku, pomagamy prowadzić negocjacje handlowe tak, aby uzyskać jak najlepsze warunki współpracy z importerami.