Whisky klasyfikowane są przede wszystkim ze względu na kraj pochodzenia. W tej części opisana jest whisky szkocka, została ona podzielona ze względu na rodzaj zboża użytego w procesie produkcji. Dlatego też wyszczególniamy whisky jęczmienne – single malt, zbożowe – grain oraz mieszane – blended. Poniżej znajdziecie Państwo szczegółowe opisy każdego rodzaju whisky.
Opinie klientów
Bahlsen/Knauf Insulation
„Degustacja poprowadzona była z dużą dozą swobody, dzięki czemu bardzo szybko wytworzona została interaktywna atmosfera”.
Bahlsen
„Dzięki profesjonalizmowi pracowników Pick and Taste wszyscy nasi goście czuli się wyjątkowo i został im we wspomnieniach niezwykle ciekawy wieczór. Dziękujemy jeszcze raz za humor, profesjonalizm, indywidualne podejście i sprostanie wszelkim naszym wymaganiom”.
Knauf Insulation
PICKANDTASTE.PL / Encyklopedia Konesera / Whisky