Nowości w Pick and Taste na 2023 rok!

Ostatnie lata obfitowały w wiele wydarzeń a nasza branża na dwa lata musiała przenieść się do działania On-line. Dlatego postanowiliśmy wysłać do Państwa wiadomość z informacją o tym, co nowego u nas słychać oraz jakie nowe lub mniej oczywiste programy możecie u nas znaleźć.

Lista nowości:

1.     PIWA
2.     OPEN BAR
3.     WARSZTATY KOMPONOWANIA CZEKOLADY
4.     WARSZTATY KOMPONOWANIA WHISKY
5.     OGRÓD SMAKU

PIWA
Stworzyliśmy kilka programów degustacji piwa zarówno w formie pokazów jak i kącików degustacyjnych. Proponujemy programy oparte na polskich „krafowych” browarach jak również na topowych piwach zza granicy. Są też dwa programy skierowane do grup szukających czegoś specyficznego. Po więcej szczegółów zgłoście się do nas.

OPEN BAR
Do naszego zespołu dołączyło kilku świetnych barmanów. Bazując na naszym wspólnym doświadczeniu zbudowaliśmy ofertę opartą o 3 możliwe warianty Open-Bar. Już pierwszy z nich to więcej niż proponuje konkurencja. Ostatni to najwyższa półka w Polsce. Więcej szczegółów wyślemy, jeśli będziecie zainteresowani.

WARSZTAT KOMPONOWANIA CZEKOLADY
Prawdopodobnie najpyszniejszy warsztat w Polsce. Każdy uczestnik tworzy swoją własną czekoladę w specjalnej formie. Poza rozpuszczoną w specjalnych podgrzewaczach czekoladą oferujemy również dodatkowe składniki. Suszone i kandyzowane owoce, przyprawy a nawet zioła. Jest ciekawie, zaskakująco i bardzo aromatycznie. Idealny sposób na spędzenie godziny. Warsztat można połączyć z degustacją czekolady. Więcej szczegółów na e-mail z zapytaniem.

WARSZTATY KOMPONOWANIA WHISKY
Ten warsztat jest z nami już od pewnego czasu ale zdecydowaliśmy się go umieścić w tej wiadomości, ponieważ cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem a być może część z naszych klientów jeszcze o nim nie słyszała. Mamy w nim cztery warianty stworzenia własnej kompozycji whisky a co za tym udzie opuszczenia eventu z oryginalnym „take-out’em” z dedykowaną etykietą z logo klienta.

OGRÓD SMAKU
To również nie do końca nowy warsztat ale pojawił tuż przed pandemią i nie zdążył na dobre zagościć się w świadomości naszych partnerów. To forma Open Bar w formie SLOW. Uczestnicy sami wybierają z „Ogrodu” składniki, z których później barman tworzy im koktajl na zamówienie. Ogród można postawić zarówno w warunkach zewnętrznych jak i w dowolnej przestrzeni wewnątrz budynku. Konieczne jest jedyne zapewnienie dostępu do elektryczności.