ZADZWOŃ 22 855 55 05
plen
Pick and Taste
  • O nas
    • O nas
    • Historia
    • Partnerzy
    • Współpraca z prasą
    • FAQ
    • Polityka Cookies
  • Oferta
    • Oferta
    • Tematy Degustacji
    • Formy degustacji
    • Savoir vivre
    • Alkoholowe show
    • Degustacja Bilarda
    • Team Building
    • Wine Casino
    • Blendowanie whisky
    • Ogród smaku
    • Niskoprocentowe degustacje
    • Warsztat robienia czekolad
    • Degustacje online
    • Open Bar – Nowość
    • Pokazy barmańskie
    • Atrakcje dla firm, imprezy i eventy firmowe
    • Doradztwo
  • Realizacje
    • Realizacje
    • Nasi Klienci
    • Referencje
    • Filmy
    • Galeria
  • Encyklopedia
    • Encyklopedia
    • Cygara
    • Whisky
    • Wino
  • Blog
  • Kontakt

Opinie klientów

Sygnity/Alpa

„Dzięki zaangażowaniu, indywidualnemu podejściu oraz dostosowaniu do wszelkich naszych wskazówek firma Pick and Taste w doskonały sposób spełniła swoje zadanie. Liczymy na dalszą owocną współpracę.”

Sygnity S.A.

„Dzięki szlachetnej degustacji grupa nieznanych sobie osób bardzo szybko poznała się , co zaowocuje w przyszłości bliższą kooperacją.”

Alpa

 

PICKANDTASTE.PL / Blog / Jak degustować wino? Kompleksowy przewodnik dla początkujących / Jak degustować wino

Jak degustować wino

19 sierpnia 2024 Lukasz

Jak degustować wino

W Logo
CATA Logo W Logo

Pick and Taste

ul. Jana Kazimierza 30 lok. 7
01-248 Warszawa
tel.: +48 22 855 55 05
kom. +48 609 758 980
info@pickandtaste.pl

Newsletter

Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o aktualnościach Pick and Taste, wpisz swój e-mail poniżej:

Pick and Taste

Organizujemy: szkolenia Savoir vivre, degustacje whisky,
single malt, degustacja win, nalewki, miody pitne, Team Building.

Pick and Taste

Organizujemy: szkolenia Savoir vivre, degustacje trunków.
© Pick and Taste 2007-2025

Na naszej stronie stosujemy pliki cookies, kontynuując jej przeglądanie akceptujesz ich zapis. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close