16 listopada w warszawskim hotelu Sheraton firma Pick and Taste poprowadziła razem z Panem Robertem Rozmusem degustację whisky. Spotkanie miało charakter luźnej rozmowy. Za część merytoryczną odpowiadał Łukasz Sosiński a Robert Rozmus za elementy zabawowo-artystyczne, dlatego też na scenie został stworzony niepowtarzalny nastrój pomiędzy laikiem a koneserem whisky.
Podczas godzinnej degustacji uczestnicy wtajemniczeni zostali w magiczny świat whisky. Dowiedzieli się między innymi, czym różnią się whisky mieszane od jęczmiennych, jak należy degustować ten trunek, na co zwracać uwagę przy robieniu zakupów, jakie trunki najlepiej serwować początkującym oraz wiele innych. Informacje zostały tak dobrane, żeby udzielić odpowiedzi na najbardziej popularne pytania oraz te, które interesują smakoszy tego trunku.
Niezwykłe zainteresowanie uczestników oraz zadowolenie naszego Klienta utwierdziły nas w przekonaniu, że degustacje i szkolenia na temat szlachetnych alkoholi oraz cygar prowadzone wraz ze znaną osobą, celebrities są bardzo ciekawym urozmaiceniem przyjemnego wieczoru.